Selecteer provincie

Steenhoff & Zijderveld Advocaten

Gratis Advocaat Offertes


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Costerweg 1
6702AA Wageningen
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0317-427777

fax : 0317-427711

Wat wij doen:
Snel handelen, flexibel zijn en een grote en diepgaande expertise, daar staan wij voor.

Het kantoor Steenhoff & Zijderveld Advocaten | familierecht en mediation bestaat sinds januari 2008 en is opgericht door Celine Steenhoff en Fleur Zijderveld. Wij zijn gespecialiseerde familierechtadvocaten en/of mediators en op het hoogste niveau actief op alle deelgebieden van het familierecht. Zowel voor nationale als internationale zaken kunt u bij ons terecht.

U krijgt vaak maar één mogelijkheid om de zaken voor de toekomst goed te regelen. Dat geldt zowel wanneer u gedwongen bent te procederen, als voor de situatie waarin overleg nog mogelijk is. Kennis en ervaring zijn dan voorwaarden voor een goed resultaat.

Wij bieden u een vast aanspreekpunt: een ervaren en betrokken advocaat die alle ins and outs van uw zaak kent. Als u dat wilt, kunt u bij ons ook afspraken buiten kantoortijden maken. Verder bestaat voor bepaalde kwesties de mogelijkheid om vaste prijsafspraken te maken. Wij geven ook advies over huwelijksvoorwaarden, waarmee u profiteert van onze ervaring als echtscheidingsadvocaten en grote problemen kunt voorkomen. Daarnaast bieden wij mediation aan, ook in de complexe en vastgelopen zaken waarbij de betrokken mediator ook een coachende rol heeft.

Onze advocaten zijn daarnaast gespecialiseerd met name in de positie van het kind in echtscheiding. Beide advocaten werken ook in zaken conform de overlegscheiding (collaborative divorce).

Ook op fiscaal gebied en op het gebied van erfrecht beschikken de advocaten van SZ Advocaten over vergaande expertise en waar nodig wordt aanvullende expertise ingehuurd in uw zaak, dat kan een accountant zijn of een gespecialiseerd fiscalist.

Wij begrijpen uw wens om vooraf te weten wat de kosten van uw advocaat zullen zijn. Voor die zaken die zich daarvoor lenen, zijn wij dan ook bereid een vast tarief af te spreken. Daarnaast achten wij het vanuit maatschappelijk oogpunt wenselijk dat ook gespecialiseerde advocaten en mediators bereikbaar zijn voor minder- of onvermogenden. Op verzoek nemen wij dan ook zaken aan op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

In het kader van deze wens om maatschappelijk verantwoord te ondernemen leidt ons kantoor paralegals op die een HBO-rechten studie volgen in het kader van hun verplichte stage.

Naast het familierecht zijn beide advocaten ruim ontwikkeld in verschillende andere rechtsgebieden. Voor vragen daarover kunt u te allen tijden contact opnemen.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:00
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 17:00
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : 09:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : geslotenService:
24-uurs service, Bezoek / bespreking bij cliënt thuis, Gefinancierde rechtshulp (pro deo), Gratis kennismakingsgesprek, Rechtsbijstand op maat, Spoedeisende zaken

Toegankelijkheid:
Begane grond, Faciliteiten voor blinden, Gehandicaptenparkeerplaats, Honden toegestaan

Uurtarief (inclusief BTW):
200 - 219 euro

Personen en Familierecht:
alimentatie, boedelscheiding, Echtscheidingsrecht, Erfrecht, Familierecht, huwelijkse voorwaarden, Internationaal personen- en familierecht, Jeugdrecht, Mediation, ondertoezichtstelling, ouderlijk gezag, ouderschapsplan, Personenrecht, pleegzorg, uithuisplaatsing, zorgregeling

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Strafrecht, tuchtrecht en vreemdelingenbewaring:
Benadeelde partij, Jeugdstrafrecht, Penitentiair recht, Slachtoffer, Strafrecht algemeen, Verkeersrecht

Incassorecht:
Beslag en executie

Bestuursrecht, staatsrecht en internationaal recht:
Bestuursrecht

Wonen, onroerendgoed en bouwrecht:
Burenrecht, Huurrecht

Procesrecht:
Burgerlijk procesrecht

Goederenrecht:
Eigendomsrecht

Specialisatieverenigingen:
Mediators Federatie Nederland (MfN), Vereniging van Familierecht Advocaten en scheidingsbemiddelaars (VFAS), Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten

Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
Verbintenissenrecht

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving, Contant