Selecteer provincie

Advocaten Steijven & Bonnier

Gratis Advocaat Offertes


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Stratumsedijk 54
5611NE Eindhoven
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Ondernemings- , Handels- & Huurrecht
Aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht

http://www.sbadv.nl

Wat wij doen:
In 2005 begon mr. Martien Steijven, na 20 jaar in de ondernemingsrechtpraktijk werkzaam te zijn geweest bij een middelgroot advocatenkantoor in de regio Eindhoven, zijn eigen kantoor in het centrum van Eindhoven. Het nieuwe kantoor kenmerkte zich door specialisatie op de rechtsgebieden waar ondernemers mee te maken hebben en door een persoonlijke benadering van de cliënt.

Vanaf 1 februari 2007 heeft mr. Chris Bonnier zich bij het kantoor aangesloten en is het kantoor verder gegaan onder de naam Steijven & Bonnier Advocaten. Chris Bonnier heeft, op het gebied van het ondernemingsrecht, vóór zijn toetreding meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in de juridische advies- en procespraktijk.

Zowel Martien Steijven als Chris Bonnier zijn steeds werkzaam geweest in multidisciplinaire adviesorganisaties waar intensief werd samengewerkt met accountants en belastingadviseurs. Voor u als ondernemer heeft dat als voordeel dat wij gewend zijn makkelijk te communiceren met uw andere adviseurs.

Onze roots liggen in het Eindhovense. Daarom ook is ons kantoor gevestigd in het centrum van Eindhoven op een bekende, goed bereikbare locatie met voldoende parkeerruimte tegenover het Parktheater en de St. Joriskerk.Contracten, schade en aansprakelijkheidsrecht:
Aansprakelijkheidsrecht