Selecteer provincie

Ascender BV

Gratis Advocaat Offertes


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Veldm Montgomerylaan 335
5612BG Eindhoven
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Ascender is een psychologisch adviesbureau, dat programmas ontwikkelt en uitvoert ten behoeve van de mentaal gezonde mens en organisatie. Onze missie is een bijdrage te leveren aan het effectief en gezond functioneren van mensen in organisaties.

Ascender heeft veelzijdige en ervaren arbeids- en gezondheidspsychologen in dienst, veelal met extra kwalificaties als GZ-psycholoog, gedragstherapeut of mediator. Onze kracht is dat wij oog hebben voor zowel het individu als de organisatie waarbinnen een individu functioneert. Vanuit deze visie ontwikkelen wij tevens programmas voor specifieke beroepsgroepen, als ondernemers, zelfstandige professionals (zoals medici, advocaten), young professionals en expats. Ook werken wij binnen organisaties op abonnement via zogenaamde Employee Assistance Programmas (EAPs).

We bieden onze diensten vanuit verschillende locaties in Nederland aan en zijn hiermee één van de grootste bureaus in Nederland op dit gebied met vestigingen in onder andere Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.Diensten:
Advies, Begeleiding

Behandeling van:
Angst, Depressie, Slaapproblemen, Stress

Soort aanbieder:
Psycholoog

Aangesloten bij zorgverzekeraar:
VVAA