Selecteer provincie

Dictus Advocatenkantoor

Gratis Advocaat Offertes


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Stationsstraat 5
4731GM Oudenbosch
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0165-316920

fax : 0165-320176

http://www.advocatenkantoordictus.nl

Wat wij doen:
Mr. Dictus heeft zich gespecialiseerd in echtscheidingen, op tegenspraak en op gemeenschappelijk verzoek, ook wel bekend als echtscheidingsbemiddelingen of mediation.
Bij deze wijze van echtscheiding heeft u een gezamenlijke advocaat die de door u zelf te maken afspraken in een convenant zal vastleggen.

Sinds 1984 is reeds aan de Stationsstraat nr. 5 te Oudenbosch, gemeente Halderberge, een advocatenkantoor gevestigd.

Op 14 mei 1988 is mr. Dictus na zijn studie Nederlands civiel recht aan de universiteit van Tilburg be√ędigd tot advocaat. Na eerst bijna zeven jaar in Roosendaal op een middelgroot kantoor te hebben gewerkt heeft mr. Dictus op 1 oktober 1994 het kantoor van de mrs. Van Caam en Bellemakers overgenomen.

Ter verhoging van zijn kennis en vaardigheden op het gebied van onder andere echtscheidingen is mr. Dictus vanaf 2000 aangesloten bij de vFAS, de specialistenvereniging van familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars. Voor informatie over deze vereniging wordt u verwezen naar de websiste: www.vfas.nl. Op het secretariaat zijn mevrouw P.E. Doggen en mevrouw S.M. Dictus-Jas werkzaam.

Met ruim 25 jaar ervaring kan mr. Dictus u deskundig bijstaan onder andere op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht, huurzaken, incassos en met name zaken op het gebied van personen- en familierecht.

Daarbij kunt u denken aan echtscheidingen en verbreking samenwoning, partner- en kinderalimentatie, omgangsregelingen, verdeling van gemeenschappelijke bezittingen en schulden, afwikkeling huwelijksvoorwaarden, gezagskwesties etc.

Mr. Dictus heeft zich gespecialiseerd in echtscheidingen, op tegenspraak en op gemeenschappelijk verzoek, ook wel bekend als echtscheidingsbemiddelingen of mediation.

Bij deze wijze van echtscheiding heeft u een gezamenlijke advocaat die de door u zelf te maken afspraken in een convenant zal vastleggen. De echtscheidingsprocedure bij de Rechtbank wordt aldus aanzienlijk verkort en u hebt zelf de inhoud van de regelingen over bijvoorbeeld het gezag, omgang en alimentatie in de hand. De advocaat heeft voornamelijk een voorlichtende, bemiddelende en begeleidende rol. Als eenmanskantoor zijn de lijnen erg kort, de overheadkosten laag en zijn wij altijd goed bereikbaar.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:30
Dinsdag : 09:00 - 17:30
Woensdag : 09:00 - 17:30
Donderdag : 09:00 - 17:30
Vrijdag : 09:00 - 17:30 Service:
Alleen op afspraak, Arbeidsrecht, Contractenrecht, Familierecht, Gratis kennismakingsgesprek, Gratis offerte

Service:
Arbeidsrecht, Contractenrecht, Familierecht

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Incassorecht:
Beslag en executie, Betalingsregeling

Personen en Familierecht:
Erfrecht, Mediation, Personenrecht

Goederenrecht:
huurrecht

Specialisatieverenigingen:
vfas

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
vFas