Selecteer provincie

Vondst Advocaten NV

Gratis Advocaat Offertes


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Jacob Obrechtstraat 56
1071KN Amsterdam
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Vondst is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich toelegt op het intellectuele eigendomsrecht, farmaceutisch recht en IT.

De partners van Vondst zijn allen werkzaam geweest op de intellectueel eigendoms- en IT-secties van grote nationale en internationale advocatenkantoren. Zij zijn Vondst gestart vanuit de gedeelde wens te werken in een compacte, onafhankelijke en slagvaardige organisatie die opereert in de top van de markt.

Vondst combineert specialistische deskundigheid met praktische en doelgerichte ondersteuning. De advocaten van Vondst denken met u mee als ondernemer, niet als kamergeleerde, en zij zijn toegankelijk, helder en toegewijd.

Vondst heeft een uitstekende reputatie die wordt ondersteund door vermeldingen in, onder andere, Chambers, Legal500 en Managing Intellectual Property. Zo vermeldt Chambers:

This boutique specialises in IP law, IT, pharmaceuticals and life sciences. It has been involved in a number of cross-border patent cases of late, mostly in the pharmaceutical and medical devices area, and also has expertise in breeders' rights. Clients include Deere & Company, Chengdu Xingraphics and Angiotech Pharmaceuticals. Sources say: "They are not afraid to challenge the status quo if it's in the interest of their client."
Doelgroep:
Bedrijven

Ondernemingspraktijk:
Farmaceutisch recht, Intellectuele eigendomsrecht, IT