Selecteer provincie

Raad van Toezicht voor de Orde van Advocaten Den Haag

Gratis Advocaat Offertes


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Postbus 84093
2508AB Den Haag
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Alle advocaten die zijn ingeschreven bij de rechtbank te Den Haag vormen met elkaar de Orde van Advocaten bij de Hoge Raad der Nederlanden. Een orde kan gelijkgesteld worden met een vereniging, zij het dat men lid is op grond van de Advocatenwet en niet op grond van een eigen keuze. De Orde wordt bestuurd door een Raad van Toezicht, in Den Haag uit zeven advocaten bestaand - onder leiding van een voorzitter, de Deken genaamd. De Orde is op grond van een groot aantal wettelijke bepalingen belast met de advisering en "controle" van de aangesloten advocatenleden (de controle beperkt zich tot de al dan niet naleving van de diverse regelingen). Daarnaast is de Orde aanspreekpunt voor derden, die vragen hebben over de advocatuur. De centrale werkplek van de deken en de leden van de raad is het Bureau van de Orde.

Welkom op de internetsite van de Haagse Orde van Advocaten. Op deze site kunt u onder andere informatie krijgen over onze organisatie, tarieven van advocaten, gefinancierde rechtshulp en de klachten- en geschillenregeling.

Voor advocaten: om op het beveiligde gedeelte van deze website te komen dient u in te loggen met uw BalieNet-certificaat!

ADVOCAAT ZOEKEN
Tevens is het mogelijk via de zoekmachine een advocaat te zoeken die heeft aangegeven meer dan gemiddeld thuis te zijn op een bepaald rechtsgebied. Door de Haagse Orde is deze opgave, ook wel te noemen "voorkeursregistratie", niet op juistheid gecontroleerd. De Haagse Orde draagt voor deze opgave dan ook geen verantwoordelijkheid. Deze berust steeds bij de betreffende advocaat.
Service:
Zoekmachine advocaten

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren