Selecteer provincie

PABa Administratie en Belastingadvies

Gratis Advocaat Offertes


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 advocaten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Tarthorst 1161
6708JL Wageningen
Gelderland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Administratiekantoor PABa is een klein maar groeiend administratiekantoor, gevestigd aan de Tarthorst 1161 te Wageningen en wordt gerund door Ton Post.

PABa richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf. PABa vindt dat financiƫle en fiscale kennis voor elk bedrijf bereikbaar moet zijn tegen een schappelijke prijs. Administratiekantoor PABa is aan huis gevestigd waardoor de overheadkosten laag gehouden kunnen worden.

PABa heeft alle financiƫle en fiscale kennis in huis en heeft contacten met registeraccountants, advocaten en andere belastingadviseurs maar geeft aandacht aan de klanten. Daarnaast ontstaat er niet alleen zakelijke relatie met klanten maar ook een vriendschappelijke.

Dus niet even snel de administratie verzorgen en u een forse rekening sturen, maar op een juiste wijze de administratie inzichtelijk maken voor u als ondernemer, uitleg geven over de behaalde resultaten en u daarnaast advies geven over uw bedrijfsvoering en de actuele fiscale wetgeving.Service:
bel voor een afspraak (optie)

Service:
Vennootschapsbelasting verzorgen

Diensten voor bedrijven:
Accountancy, Administratieve ondersteuning, Bedrijfsadministratie, Begeleiding bij opstellen ondernemingsplan, Belastingadvies, Boekhouding, Inkomstenbelasting verzorgen, Jaarrekening opstellen, Omzetbelasting verzorgen, Overleg met Belastingdienst, Salarisadministratie / loonadministratie, Tussentijdse rapportages / analyses opstellen

Doelgroep:
Bedrijven

Aangesloten bij / Certificering:
Lid van College van Belastingadviseurs (CB)